I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, June 16, 2011

::kakak sayer::

Hye korang.. dah lamer emy x update blog..
emy nak citer lah pasal weekend lepas aper yg emy dah buat ngn kakak emy.
kitorang dah tawaf satu KL ntok bershopping. hik3..
kakak emy siap buat loan lgik ngn emy sebab dia over budget.
and hari jumaat sampai ahad minggu depan kami satu family nak g langkawi.. yahooo!!!
walaupun tinggal 17 hari lagik nak habis cuti, hati tetap nak stay kat umah. TANAK BALIK IPG wooo!!!
my sis umur x jauh beza ngn emy die 23 n me 20.
orang selalu tersilap, antara emy ngn kakak emy.
org cakap die adik emy. muler2 agak bengang, tapi lamer2 dah lali ngn mende 2.
betol lah kan, kalau g jln maner2, berdua ngn kakak, responsibility ntok memprotect my sister adalah emy..

Posted by Picasa

2 comments:

Rozuan Ismail said...

wow!a good sibling.seronok la shopping sume kan.

Aman Ibrahim said...

suk pic tuh.. maju kome le nih