I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, April 27, 2011

:::yahOO suDah merdeka:::

yeye.. dah merdeka..
abende yg merdeka nyer??
merdeka lah sebab dah habis exam.
yahOOOO!!!
mmg syok geeelaa r..
sebenaryer mood nak study tu dah lamer mengkubur lepas paper BM.
semalam study ala kadar jerk..
tapi harap2 lah dapat result best and gempak.. amin....
dah lah waktu exam tadi tulisan cam haram.. 
first time emy jawab exam tulisan cam haram. hahah..
soalan ok lah. tapi markah tu x taw.. hehehe..
habis exam hepi geelaa.
hello rumah ku.. bye2 maktab.. wawawawa~~~~
(eh sebok plak name wawa nih nak interprem)
so aper plan cuti kali nih??
ok sebenarnyer time exam tadi pown dah start terpikir. *haish time exam ko x fokes ker?? alah sekejap jer lah termenung. 
cuti 2 bln emy nak buat::


1) buat lemak kat umah, sebab dok kat sini turun 4 kg.. habis lemak2 ku..
2) tido puas2 sampai rase cam tido tu dah x penting.. hik3
3) tolong mak (klu rajin lah kan ahaks)
4) shopping sakan (klu abah sanggop mensponsor anaknyer yg mithali ini hik3)
5) meroyan satu melaka ngn akak terchenta (p/s kakak ko belanja adik baru adik teman ko g melaka klu x sory r beb gua x layan pujuk rayu mu)
6) meroyan kat umah tokwan sebab ma ngn abah g langkawi so terpaksa stay kat umah tokwan jap.. x nak..
7) layan sebyk mungkin movie smpai nak terajang leptop sbb kebosanan..
8) nak bodek abah suwoh belikan henset baru (abah boleh ek???)
9) nak g kl(umah kakak) and jb(umah abgyong)
10) nak celebrate birthday aiman(my anak sedare), abah, ma ngn cek da.. pergh mesti makan gempak.. yahoo.. jom kiter makn kat hurm... *weyh nih bukan b'day ko lah sebok jer..
11) nak dowmload sebyk mungkin movie2..yahoo line internet kat umah best, x macam kat sini, haram..
12) nak bodek abah suwoh belikan leptop baru..
13) nak bodek abah suwoh belikan hard disc..
14) nak bodek abah bwk tido hotel byk2 kali cuti 2 bulan nih.. hik3.. * hamboih keja ko nih membodek jerk kan emy woi..
15) nak suwoh mak buat, kek coklat, tat nenas, pecal, soto, lontong, lodeh, pulut sambal tumis, gegetas, puding keremel, puding roti, blueberry cheese tart, laksa johor, nasik ayam, nasik daging, nasik dagang, nasik kerabu, ayam bakar, spageti, lempeng pisang, pizza and byk lagik lah.... (hamboih ko ingat restoren, alah bukan selalu balik pown.....)


tu jer kot yg emy nak buat.. segala pertukaran jadual akan diberitahu kelak.. hik3.
so, pasnih nak anta printer umah sayang, nak kemas bilik and everything baru boleh balik umah..
kali nih drop aman kat kemaman and drive sampai pahang sorang2.. huhu..
sesat plak kali nih x taw lah weyh... haha..


ok lah, anything kat entry baru ek..
chow..


~~~LOve YaLLz~~~ 

:::aku otai ader aku kesah:::

hye korang.. nih berkaitan ngn segmen abg ben yg lepas.. sajer jer nak tulis pasal mende nih..
Ceritakan apa saja kenangan ( pahit atau manis ) bila korang terkenangkan bekas sekolah anda .. samada bersama rakan , guru atau kegiatan kokurikulum anda .. tak kisah laa.. janji jangan lucah atau mengarut ! Aku tak tanggung yer .. hehe..


pahit ker manis ker... sumer tu berlaku kat maner2 tapi kat sekolah mende2 alah nih paling byk berlaku..


kenangan manis..
manis cam geela2 punya manis tu xder lah kan tapi ader gak r.. byk r.. nak citer pasal kejayaan, sumer org berjaya kat sekolah.. so mende nih sngt lame utk diceritakan..
so, kenangan manis emy, adelah PONTENG SEMUA CERAMAH MOTIVASI KAT SEKOLAH DULU, PONTENG KEM MATEMATIK AND PONTENG SEGALA MACAM KEM..
hahaha.. otai x?? semua nih berlaku mase kat mrsm dulu.. mrsm mane?? hah yg tu rahsia. haha..
jgn ingat budak mrsm baek taw.. haha..
emy nih rule breaker, maner boleh tahan ngn mende2 yg buang mase cmnih, so agak manis lah klu x pegi semua bende2 jadah nih. hahah..
emy x pegi ader sebb k.. firstly, ceramah motivasi. name pown ceramah, boring kot. motibasi motivasi?? x yah la beb aku dah ader motivasi and wawasan sendiri.. hik2.. penah gak r g sekali mase form 4 emy join ceramah motivasi nih, sebab boring sngt emy tertido. dah lah duduk kat tepi sekali dekat ngn penceramah. pastu penceramah tu tanyer soalan..


penceramah yg sengal: awak nak meningkatkan potensi diri dalam subjek yg lemah awak bace buku aper?


emy yg bajet geela: bacer buku maths.


penceramah yg sengal: buku math kiter x bacer. kiter buat latihan..


emy yg bajet: (amek balik mike) mmg lah tapi sebelum tu kena gak kan bace soalan die dulu..



sumer org tepok tangan kat emy.. amek ko penceramah sengal!!
so setiap kali ader ceramah kat dewan emy dengan selamber badak nyer pegi bilik study and study... xyah dok pekak2kan telinga dgr mende2 jadah nih.. aper jadah kan??
so itulah kenanagn manis emy.. ponteng segala mende jadah nih..
x kuasa aku.. skrg pown emy masih mengamalkan prinsip nih.. hik3..
kenangan pahit, hurm.. xder sngat kot. cumer kena buli ngn senoir yg lahanat dajal jerk..
kepada senior2 sekalian.. PEGI MAMPOS!!. best lah hidop korang dok buat dajal kat aku dulu, bajet r tu.... hamboi die.. hik3..
tu jer kot yg nak diceritakan.. bye2


THATS ALL...


```LOve Yallz```

Monday, April 25, 2011

::follower ku yg ker 111::

salam yallzz..
mesti korank agak menyirap kan sebab tgok tajuk entry nih kan3??
ader sesetgh dari korank mesti akan cakap:

"eleh kecoh r, baru follower yg ker 111.. siap buat special entry lg.. aper kes??"

ade aku kesah??
lantaklah.. aku berblog bukan nak kaut untung blogger2..
blogging is my hobby yaw!!..
tapi lantak korang lah kan. korang ader mulut, and ader hak nak cakap aper yg korang nak..
so, hell i dun care..
hik3..
sebenar nyer nak buat follower yg ker 100, tapi x sempat + malas geela time 2 nak buat entry..
so, ader kesempatan emy buat lah entry yg nih..


siape kah follower emy yg ker 111 nih??
jeng3..

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
nampak x follower yg ke 111 tu?? 

ni lah blog follower emy yg ker 111..
http://freerecipehealthbeauty.blogspot.com

blog ni pasal kecantikan.. kepada wanita2, and sesaper lah kan.. yg cukup particular ngn korang nyer kesihatan dan kecantikan, boleh lah melawat blog nih..
bagos lah blog nih... (chewah promote kan)
x cayer??
g r usha sendiri.. kat sini http://freerecipehealthbeauty.blogspot.com
costless taw.. sumer tips yg die bagi sumer berguna and korang boleh praktikkan kat umah dengan menggunakan bahan2 yg sedia ader kat umah.. x yah susah2 nak kuar kan duit and beli kat kedai.
tapi kalau umah korang 2 aper pown xder, so beli lah aper2 ek..hik3..
so lawatlah blog nih..

dats all.. btw hari rabu last paper final..
dtg lah semangat study.. di mana kau menyorok..??
hik3.

~~~LOve Yallz~~~

Wednesday, April 20, 2011

::gua x tahan! gua nak caci maki lu::

woit!!
lately sumer bender mendorong gua ntok mencarot!!!
gua mmg pantang org buat taik kat gua!!
tapi kali nih bukan org yg buat taik kat gua, mende jadah laen!!!
bitchy berokband broadband gua.. nak jer gua ban lu!!!
tapi kalau gua banned, gua dah x leh nak on9..
haish!! fedap!!!!!!!!
tapi mmg panazz r.. tiap2 malam ko buat hal badigol!!..
kalu satu dua malam gua ok lagik..
tapi bermalam-malam, maner gua x hangin taufan satu badan beb..
mmg asbestos!!
gua bayar kat bapak lu(menara celcom) tiap2 bulan..
tapi lu buat taik kat gua!!!
agak2 r dol!!!
gua dah lah minggu exam nih..
gua memerlukan stok2 movie utok didownload..
tapi ape kes, aper jadah??
tiap2 malam ko nak buat hal..
gua taw lah ko kena serve line2 laen kat satu MALAYSIA!!
tapi gua bayar, gua nak service tip top! bukan 'taik' in return! sengal!!
gua mintak tolong sangat2, lu baiki r perangai lu!!!
klu dalam ayat gua gune byk 'tapi' mmg gua hangin r.. xcayer bacer balik ke..
klu ko x ubah perangai ko mmg indicator terbaek r ntok pic haram nih!!


chow!!!

Monday, April 18, 2011

::FUH LEGA SEKEJAP::

hye korang..
dah makan??
dah ker, belom ker tu kan perot korang hik3..
'fuh lega sekejap'
aper yg lega nyer nih weh??
emy lega lah pas mengharungi minggu yg pack geela gaban ngn exam!!!
tadi jawab paper 'KEMAHIRAN BAHASA MELAYU DALAM PENDIDIKAN'
soalan die ok lah.. Alhamdulillah boleh jawab.
mekasih Puan Norzaini sebab bg jawapan kat sayer..
soalan bm tadik ader '2' karangan berformat.
bukan nak cakap aper lah..
kalau dah namer nyer budak tesl harus bm tunggang langgang..
tapi Alhamdulillah boleh gak jawab tadik..
*namer pown ko dah hafal format mmg lah boleh jawab..
ok... the question was soooooo called as predictable!! alah lantak lah..
suker self talk dalam blog!!
hik3..


ini adelah nota2 penting untuk mendapatkan A dalam  exam BM.. hahah..




nih tinggal lagik 2 paper.. 2 paper ok....
harap2 dapat spend minggu nih ngan study dan bukan buat mende yg bukan2.. hahaha..
emy nih namer jer exam.. memanjang tido..
helo tido tu penting ok untuk menjamin mase depan.. hahaha..
so, tidolah demi menjamin kejayaan anda serta prestasi mutu kerja anda2 sekalian.. hahaha...
ok lah..
nanti emy update lagik ek..
chow beb!!


sekian..
~~~LOve yaLLz~~~

Sunday, April 17, 2011

::my "terlambat" birthday::

hye korang...
hari nih hari ape??
hari nih hari yg ceria...
mmg ceria lepas jawab soalan MUET semalam..
soalan dia not bad lah.. 
Alhamdulillah boleh jawab..
tapi mase jawab ngntok geela..!!! rase cam nak nyanyi jerk kuat2 dalam dewan peksa 2.. huhu..
tapi writing yg report tu agak mencabar geela r soalan yg die bagi..
naseb baek lah boleh jawab..
soalan writing section b tu dia bagi soalan tentang 
'THE MOST VALUABLE THING IN LIFE IS FRIENDSHIP'
soalan dia agak kebudak- budakan..
tapi ok lah not bad.. daripada nak bagi soalan yg lagik mencabar.. x sanggup mak.. hik3
emy ingat lagik, emy buat ayat nih..
...even the greatest and the most powerful mojo in the world could not harm the curse that keeps the friendship... blah3.. luper lah plak.. hik3


then balik bilik tgok movie..
tot~~ tet~~tot~~ tet~~
bengong r citer nih!!!
bosan geela..
tros emy landing kat katil and tidoq..


malam semalam emy keluar sambut my BIRTHDAY ngn pidot and aman..
sambot kat secret recipe..
walaupun emy sambut lambat tetapi....
tetapi tetap gua nak sambut gak..
yer lah.. my birthday jatuh kat hari yg busy nak study ntok exam..
gilooo.. nak celebrate time2 critical camtu..
no way man!!
emy dah janji nak belanja pidot ngn aman..
macam2 kitorang makan..
sampai nak pecah perot..
tq tauke secret recipe sbb bagi kitorang sambut b'day kat restoren ko..
padahal tauke 2 x kenal pown ko emy oit..
eleh lantak lah.. 
emy... ape nih self talk dalam blog.. x elok lah..


hokeh2 enough!!!


pas habis mamberi nafkah kat perot yg selalu lapar nih..
kitorang g kecik2(bunyi dslr aman biler amek pics) kat saner sini..
hik2..


tu jer lah..
then balik..
owh yer.. kek byk geela yg x habis..
kitorang tapaw bwk balik bilik..
and kek tersebut telah jadik sarapan kami hahaha..


jempot makan

muker cover sngt padahal mmg x sabor geela nak makan

haish.. aman sebok jerk interprem..




sesi memerah otak akan berlangsung lagik pada hari esok dan hari2 seterusnyer..


to wawa:
jangan sedih2 ek..
mende dah nak jadik nak wat camner..
aku x marah lah kat ko..
be happy k..
:)
bye2
~~LOve YaLLz~~

Thursday, April 14, 2011

::14 April::

hye korang..
i know this is nuts but late nite entry is kinda cool yaw..
hik3..
sebenarnyer emy baru lepas tgok citer 'easy A'
emma stone yg berlakon. best gak r..
thnks 2 ada sbb bg citer 2 kat emy..
malam nih study sikit jerk tapi masok gak r..
sbb aper x study byk??
sbb emy xder mood sngt2 nak study malam nih..
my brain needs a rest.. 'a quality rest'
i'm not saying it is a sort of escapism from studying,
but then 'malas' hik3
tapi by right, 2morrow i have 2 get back on track..
philo's paper i'm gonna rock u up and down man!!!!!


ok 14/4/2011..
genap lah emy 20 thn..
cheq dah tue!!


bday kali nih kena postpone sbb nak focus kat study,,
huhu..
hadiah paling berharga kali nih klu emy dapat score yg terbaik and 
dapat bangge kan parents dalam final exam sem 1 nih..
so i gotta 'bitch and moan'
study sampai bengkak mater..
tapi yg penting kepuasan biler dapat result..

so aper important events 14 april??
of course lah my birthday..
hik3..
nyte yaw.
p/s thnks to org2 yg bg hadiah kat emy and wish kat emy..


```LOve YallZ```

Saturday, April 9, 2011

::perahan otak bermula::

hye korang..
dah lamer gak lah emy x berblog...
2, 3 hari nih asyik bz jerk..
bz ngn ganti class and bz  ngn study utk final..
malam semalam emy, pidot, aman, salma, nini, sayang ngn ada
dok perah otak study samer2 sampai pukul 3.3o PAGI..
3.30 pagi hokeyh..
burok bijik mater nih..
pastu balik bilik solat isyak then tido..
aman and pidot siap boleh makan maggi and on9 lagik..
emy xboleh lah.. tros syahid pas jumper katil....
pg tadi bangon2 tgok jam kol 10!!
dah lah kelas philosophy pown kol 10..
HAH MAMPOS!!
tapi yg penting tiga2 org bangon kol 10.. haha..
mandi and siap2..
then g class.
fuh.. leteyyyyy!!!
adekah program study bersama-sama sampai lewat malam ini akan berlansung lagi pada malam ini??
OHH YEAAAHHH!!!
sudah semesti nyer akan berlangsung.. hik2..
 btw emy gunting rambut smlm.. hik3.(motip nk bg taw)
ok hepi study kepada mereka2 yg nak hadapi final wave.. hahaha..
ok tak rambut baru emy??
agak kelakar kan..
tapi xper nnt panjang lah balik hik3..


~~~Love YaLLz~~~

Thursday, April 7, 2011

BEN ASHAARI BUAT GILA LAGI

cepat2 sesaper yg nak join meh tenyeh kat sini

hye yallzz..
wokeyh!!!. jom jawab soalan KENAPA KORANG NAK JOIN SEGMEN BEN ASHAARI???....

kenaper emy join segmen abg ben?? sudah semestinyer nak kumpul follower2 yg setia untuk membace blog emy. sbb sblum nih, xde org pown nak bacer my blog. so dengan join segmen2 abg ben sudah tentu dapat kaut follower2 yg agak beriban riban( xder lah sampai beriban kan)

kedua, traffic.. traffic.. traffic!! selain nak mengumpul seramai pembaca, blog jugak penting untuk mendapatkan traffic. so blog yg naive cam sayer nih harus menumpang ke-OTAI-an blog abg ben untuk mendapatkan traffic.. huhu..

ketiga, untuk mencarik idea nak buat entry2 baru.. hik3.. kadang2 emy xder idea nak buat entry   baru. so klu emy join senang jerk nak buat new entry.. xder lah berabok sngt blog emy dalam mase sehari tu kalau x update. huhu..

ke-last sekali, mengisi masa boring, nak2 mase study week nih.. klu dah berjam-jam menghadap buku sah2 ting tong. so ngn join segmen abg ben, dapat gak lah rilek jap.. huhu.. x lah stress sngt. study nih biar smart jgn hard sngt.. huhuhu...

so sekian...
tu jer lah..
bye2..
~~LOve Yallz~~

Wednesday, April 6, 2011

GIVEAWAY PURSE POLO by DARKBATMAN

tenyeh Here kalau korang nak join!

hye korank,
hik3.. tadi emy tgok komen. tgok2 my roomate dah tag i untuk contest nih..

emy yg encem: aman ko tag aper nih?
aman yg encem jugak: aku tag ko.. contest gempak nih. jom r join..
so, emy pown join lah..
mmg gempak and easy steps. x mcm contest2 laen, nak msok ader itu lah ini lah, leceh...
tapi contest yg nih.. mmg gempak geela..

Cara-cara:

1. Buat entry simple yang bertajuk “GIVEAWAY PURSE POLO by DARKBATMAN
 *tet~~~ dah buat!!

2. Letak banner giveaway di atas di dalam entry. Jangan lupa link kan ke entry ini ye!!
*tet~~~ dah buat jugak!!!

3. Tag 3 orang rakan untuk join contest ini (sapa – sapa pun boleh tapi mestilah blogger )
*tet~~~ dah tag,, tu hah kat bawah tuh... hik3

4. Tinggalkan link entri kat bawah ruangan komen supaya senang Darkbatman.com nak jejak entri anda semua. 
*hah yg nih dah post baru boleh buat.. hik3..

5. Giveaway terbuka kepada semua blogger tidak kira umur dan jantina.
*i nih lelaki ker pompuan...?? 

6. Giveaway bermula hari ini, dan tarikh tutup nya ialah pada 9hb April 2011, iaitu hari sabtu. Pemenang giveaway akan diumumkan pada 10hb April (Ahad).
*naseb baek roomate i bgtaw pasal contest gempak nih..
harap2 lah ader rezeki.. amin..

.:emy yg encem tag 3 orang iaitu:.

sonang kan??? moh leh join ramai2!!!
``sekian``
~~~LOve Yallz~~~

Monday, April 4, 2011

::bulan BURBEN geelaa!! paham x?? hah BURBEN?? amende tu??::

hye korang....
new entry lagik,
lepas penat wat latihan speaking MUET ngn two of my mucuks.. haha. mmg busuk pown.. hahaha..  tros terkam lappy and update blog.. hik3
eh ketawa lebey2 lah plak kan..
tapi tulah, hari rabu nih ader test MUET.. takot geela..
walaupun dah ader experience b4 this tapi takot YA RABBI!!
xper2, boleh pulon kaw2 punyer.. hik2..
as long as you speak non stop and informative, hah.. dats enuf lah..


ok why BURBEN??
aper bende 2??
sejenis kuih yg hanya terdapat biler bulan puasa??
sejenis kereta sports yg hanya mampu disupport oleh anak2 Dato'?
sejenis brand yg setaraf ngn GUCCI??
ataupun sejenis haiwan yg hidup 2 alam??


teeetttt~~~
sumer assumption di atas tidak benar sama sekali..
BURBEN adalah..
BURDEN + BEBAN..
walaupun hujung suku kata tu 'BEN' mmg x kena langsung kan ngn synchronization 2 perkataan tu untuk digabungkan.. tapi xpee.. BURBAN x best lah.. so, emy buat lah term BURBEN.. hik3..br kaw.. huhu..


kenaper bulan 4 nih BURBEN geelaaa...
sebab nyer..
ader MUET and FINAL exam..
dak2 class emy ader yg cakap nak stop berblog sebab exam.. hurmmm...
cakap senang tapi klu dah namanyer tu blogger tegar.. sehari x bukak blog mmg x lengkap lah hidop..
x gitewww mereka2 yg terasa.. hehehe..


so, nilah tarikh2 yg agak penting..


  6/4/2011 >> MUET speaking
13/4/2011 >> educational psychology
15/4/2011 >> philosophy of malaysian education
16/4/2011 >> MUET writing, listening, reading
18/4/2011 >> b. melayu komunikasi
25/4/2011 >> language awareness
27/4/2011 >> introduction to literature


fuh... Geelaaa.. mmg kena study kaw2 punyer lah...
no time 2 play, but got time to sleep.. hik3..
and ample time to study..
klu start dari sekarang..
so after sumer nih, bolehlah balik umah and cuti 4 bulan.. yahooo!!!!


cube teka 2 org mamat encem nih saper??
yg kiri 2 pidot or korang boleh pegi kat blog dia hensem itu aku,
and yg sebelah kanan 2 tuan empunyer blog, hik3
helmi zaki..
aper motip emy letak pic nih..
pretend lah konon2 nak g exam, xpun nak balik umah pas habis exam.. 
Good Luck 2 all my frens..
harap dapat lah band 4 my MUET.. 
amin~~
sekian..


~~LOve YallZ~~

Sunday, April 3, 2011

GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL BERMULA

korang nak join?? click sini

hye korang.. cam biasa korang dah taw kan segmen saper nih??
segmen abg ben, cikgu!!!
betol!! tepat sekali..
so, sayer MOHD HELMI SYAZWAN BIN MOHD ZAKI dengan rasmi nyer join segmen yg gempak geelaa kali nih..
``sekian``

Saturday, April 2, 2011

:: PERKARA BODOH YG BUDAK2 KAT TMPAT STUDY AKU BUAT::

HYE YALLZZ..
hepy saturday..
as usual woke up late,
starving + craving for masakan mak..
wanna go home..
miss my bed at home..
miss my parents..
adik nak balik umah..
         T_T
this is wat i feel rite now..
but frens now i'm not bothering at all to express 'segala bende' dat will probably make me miss my home..
uwekssss, uwekssss,..
huhuhu...


ok emy juz nak bgtaw 2 bende bodoh yg budak2 kat tempat aku buat..
kepada budak2 bodoh nih sila lah stopkan kerja2 bodoh korang nih k.. *nodding their heads at their own stupidity.. hehehe.. taw pown korang nih bodoh.. hik3.


sumer bender nih berkaitan ngn" WASHING MACHINE!!!"

1) weekend adelah hari yg paling ceria untuk membasuh baju yg YA RABBI belambak geela..
without further ado, pas solat subuh cop awal2 mesin basuh baju, masuk kan duit syiling and basuh baju..
masok balik bilik, set alarm sejam kemudian nyer and sambung tido..
lepas sejam, alarm bunyi bangun tido, pegi kat mesin basuh.....
NO F-ING WAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"saper yg matikan aku punyer washing machine nih?????"
korang nih totally dah buat my weekend a living hell...
'F' lah weyh!!
i'm wondering why lah u guys were born??
boleh plak ader org OFFkan my washing machine?? tgh hepi2 nak sidai baju, ader pulak kangkangan kekangan..
klu xder air tu boleh lah dimaafkan lagik tapi.. man... bengap lah dey all nih..
dah air bertakung and kena masok kan balik duit syiling.. melayang my 2 ringgit..
saper rase mamat yg offkan my washing machine nih bodoh,
sila angkat bulu kaki anda.. hik3 saper xder bulu kaki mostly kaum wanita silalah angkat bulu kening anda.. huhu..


2) seperti biasa, weekend basoh baju.. pas subuh g kat mesin basuh...
lalalala~~~ mak aih awal nyer ader org basoh baju pagi2 buta nih.. so terpaksa lah tggu..
baper minit lagi ek budak nih basoh??.. owh lagi 24 minit xperlah..
so, emy g atas dulu and wat lah aper2 yg patot. 
tapi dalam hal2 cmnih xleh tido nnt susah nak bangon balik..hik3
lalalala~~~ 24 minit dah berlalu..  pegi bawah....
baju mamat nih dah siap tapi maner baldi die????
'F' lah weyh!!
ni lagi satu.. basuh baju tapi x reti nak sediakan baldi..
ko nak aku humban baju ko kat lantai ker??.. ker kat tong sampah?? berdaulat sket kan...
fedap lah...
dah emy kena tggu tuan empunyer badan datang claim baju dia ataupun carik lah maner2 baldi kat bilik air.. suker menyusahkan org taw.. sengal tahap panaflex, x pown yoko yoko, x pown koyok.. hik3


so kepada sesiaper yg berkelakuan aneh seperti diatas silalah bendung penyakit anda nih secepat mungkin k..
hidop nih jgnlah menyusahkan org 24/7 non stop..
tobat x berkat hidop..
*tazkirah zohor.. hik3


 maaf lah encik gugel sayer terpakse amek pic nih sbb pic2 laen 2 xder class.
 so pic makcik ni lah menjadi juara kali ini.
eleleh.. suker makcik nih kena amek gambar sambil basoh baju skolah anak2.. 




sekian,


~~~LoVe Yallz~~~

Friday, April 1, 2011

::kefedapan = perkara2 bengong yg aku buat hari nih:: argh!!!!!

wasap yaw...
cikgu: hari nih hari aper??
anak2 murid yg pandai geela: jumaat cikgu..


cikgu: awak bagon kol baper hari nih??
anak2 murid yg pandai geela: kol 12 cikgu..


cikgu: owh cikgu luper. sini terengganu kan?? so hari nih??
anak2 murid yg pandai geela: cuti cikgu....


*dialog di atas adalah sangat ting tong..hahaha..
 tapi seriously hari nih BOCAANNN GEEELAAA!!!!!!
x taw nak buat aper..
kebosanan ni telah membuak-buak tahap gaban pada pukul 5, lepas solat asar..


apekah perkara yg bengong yg telah anda lakukan pada hari nih helmi zaki??
1) dengar lagu kuat2 sambil menari cam org geela and telah mengganggu ketenteraman roomateku
2) golek2 atas katil sambil tendang2 bantal dan juga sekali gus telah mengganggu ketenteraman roomateku
3) menyapu lantai dengan rambut sebab rambut dah panjang sangat so testing lah kan, boleh x sapu lantai guna rambut.. pastu, tetttt~~~ kepala aku terhantok kat lantai.. *padan muker ko helmi
4) menjadikan my roomate sebabai mangsa dera, letak penyepit baju sebanyak yg mungkin kat kepala dia.. hahaha.. aper motif ko helmi, seksa roomate ko sampai cam2.. hahaha..*kebuntuan..
5) gigit kerusi guna gigi sebab geram kat my roomate tanpa sebab..
6) melihat both of my besties mengira budget bulanan dengan khusyuk nyer tapi x muhasabah diri pown..


fuh.. byk gak mende bengong yg dah emy buat..




so jd lah macam pic nih.........
 tahap pertama: huk3... muker selepas menyeksa roomate sendiri.

tahap kedua: arghh.. bosannnn.. minum air roomate aku

 tahap ketiga: mengutuk roomate sendiri. konon aman cover macho.. org belakang tu lagik macho.. hik3
nilah roomate emy.. aman ibrahim

tahap keempat: hepi sebab dah menyeksa roomate sendiri dan mencapai kestabilan iman. akhir sekali, jadik lah cmnih
hik3
tu jer lah yg terjadi kat emy hari nih.. huhu.. harap2 mende nih x  merebak sampai esok hari. huhu..


sekian..
~~~~loVe Yallz~~~~

BEN ASHAARI kata AKU TAK SUKA, AKU TAK SUKA LAA!

korang nak join click kat sini

salam semua.
cam biasa lah klu korang tgok banner kat atas tu korang pown taw kan saper punyer segmen..
mestilah segman abg ben kan..
 so cam biasa lah emy pown join.... 


1) knp x suker anonymous??
sbb diorang nih diibaratkan kucing2 yg nak mintak makanan kat org tapi ader kurap..
 conclusionnyer nak jd apart from a community tapi korang give a total dang kat community tu sendiri.. hah cam tu lah kan..
sbb tu emy x suker kaum2 nih..


2) pengalaman bersama anonymous..
actually x pernah ader pngalaman pown hik3..tapi klu ader, emy serang balek org 2.. hiyakkkkk!!!!


3) Nasihat anda pada mereka yang gemar mencaci maki dalam blog ?
ok kepada pencaci maki, kepada pembuat taik2 panas dalam blog nih, silalah stopkan keja2 korang nih.. baek korang berzikir ker, study ker, networking ker, kan elok.. nih keja dok kutuk org jerk.. ingat mati lah beb.. i know kubur laen2 tapi hidop nih klu x dgr nasihat org x guna gak.. *baek punyer tazkirah.. hik3..


 sekian...
~~~~LOve Yallz~~~~