I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, June 20, 2011

:::..sedar x sedar..:::

hye korang..
hari nih hari aper ??
haru isnin??
kamu pergi sekolah x hari nih??
tet~~~~~
cikgu x pergi sekolah hik3.. sebab cuti sem..
well, cakap pasal cuti tinggal lagik sepuluh hari lagik cuti..
pergh.. dem.. malas geeeelaaaa nak masok short sem..
tapi xper, dengan berbekalkan kesanggupan untuk meneruskan ilmu aku teros akan ker ipg kdri..
pergh ayat x boleh blah... padahal "dem r, asal lah gatal2 nak buat short sem.. malas nak mampos dah aku nih"
ko merungut ker, haper ker, kelas tetap kelas..
tapi xper, rindu kat mamber2 kelas mmg ader... tapi satu jer yg emy x suker "ENVIRONMENT KAT SANER" ngn budak2 aras yg pengotor cam Eeeuuwwwwww.....
saper boleh tahan?? xper emy, ko ader lagik setahun setengah jer lagik nak g ukm bangi.. bwk bersabar ek wahai encik helmi yg encem.. hu3..
tapi yg penting short sem ni akan menjanjikan ke'best' an hidup.. hu3..
paperpown kepada budak2 tesl ipg-ukm, korang enjoy ah sepuas-puasnyer cuti kali nih k.. 
dah x lamer dah.. aku lebih rela mati kutu kat umah daripada mati mampos kiok dan lain2 lagik lah sebab dok kat ipg.. 
sekian..
~~LOVE YaalZZ~~

3 comments:

Aman Ibrahim said...

apsal semua nak mengira cuti dah nak habis nih..
tension aku~
x mau balik..

Aman Ibrahim said...

Emy, aku tag ko giveaway dr moscow, harap sudi join k.

http://natsumiakira.blogspot.com/2011/06/giveaway-from-moscow-by-miszlullaby.html

cik mun said...

huhu..mun xcuti2 pun lg..

jom komen entry saya