I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, February 19, 2011

..::KEpuaSAn ApeKah YG TerAmat MEmuaSKan::..

::salam::
ok entry kali nih sayer nak cakap pasal beberape kepuasan yg teramat yg kite boleh dapat biler buat mende2 yg BEST GEEEELLLAAAAA BANGANG lah katerkan.. bg certain org mmg memuaskan geelaa tp bg certain org maybe biase2 jerk.. tapi bg emy nilah antara kepuasan2 yg boleh lah diiktirafkan sebagai kepuasan tahap merah lipstick marilyn monroe.. hehe..

Antara kepuasan2 nyer adelah seperti berikut(ayat ckg2 sngt) :-)

1) DaPAt MEmiciT JERAGat JERAwat SenDiRi Atau JERAwat RAkan2 Anda..

:::fuhlamak.. nih mmg best geela taw. bukan nyer senang taw nak tumbuh jerawat.. dahlah susah nak tumbuh, kena tggu masak pulak 2 baru boleh picit klu x.. klu x masak tobat mampos.. sakit geela kot.. just imagine kite mkn pisang goreng yg x ranum( yg x masak lah).. eeee x sodap keras.. kn3? tapi cube mkn yg dah ranum.. WOW best 2.. hah cm2lah diibaratkan jerawat korang..:: (apekah)

korang mesti xleh tahan kan biler ader jerawat kat muker korang kan.. nak2 yg warne kuning2.. muker dah smart, gorgeous, cntik, meletup.. tet~~~~~ tapi ader jerawat warner kuning yg dah masak.. OMAiGOD!!!!
mmg merosak kan pemandangan alam sekitar taw.tobat nak picit.. geela nak biar cm2 jerk.. klu boleh nak tempak jerk bedak tebal2..
gua cukup x suker.. tgok kat muker org pown gua x suker nak2 kat muker sendiri.. mmg x senang duduk rr..
klu tgok kat muker org sure rase cm nak picit jerr.. geram kot!!! rase cam nak pggil org 2 n cakap..

"weyh bleh x aku nak picit jerawat ko?? dah masak dah 2 dowh.. x elok x picit nnt jatoh sakit saper yg susah??"
chewahhhh... ayat baek punye ek.. padahal mmg x thn nak picit jerawat org.. hahaha..

tapi kadang2 jerawat ni mmg sakit geela klu tumbuh kan?? nak2 kat atas bibir.. ader lah kan satu incident ni..

locaTion: toilet dekat dgn bilik kuliah..
actor: helmi yg encem & kawan HelMi yg enCem(pihak berkenaan xnak namernyer tersebar, malu konon nyer)

helmi yg encem: (masok tandas sbb ader hajat kecik) eh knp ko nangis nih.??
kawan helmi yg encem: ( menjejeh jejeh air mater nih) terok dowh..
helmi yg encem: weyh asal nih.. sabar k...
kawan helmi yg encem: bongok.. aku sakit nih..
helmi yg encem: ko nak g klinik ker?
kawan helmi yg encem: woi.. ni hah JERAWAT nih sakit dowh.. aku dlm proses nak picit jerawat atas bibir aku nih.. 
helmi yg encem: LEHHH.. wat suspensitos jerk.. hengatkan sakit aper tadik.. bongok r ko nih!!

hah.. pasal jerawat boleh leleh taw.. nak2 klu ader kesan pas picit.. klu sehari 2 xper. nih bermingu2 nak tggu baru boleh hillang jerawat 2..TENSION tok sah nak ckp r....

2) SHOppInG SamPAi PoKAi

:: hahaha.. Shopping sakan.... mmg i LOIKe.. nak2 time sale.. kat MAlaYsia nih.. tiap2 mase sale taw..
mule2 new year sale, stock clearance last year, Chinese new year sale, mid year sale, hari rayer sale, christmas sale, year end sale.. hah amek ko...

mmg best r.. tapi klu korang nak taw, shopping boleh burn calories dalam badan taw.. maner x nyer.. kesaner kesini.. mmg x letih.. dari pagi sampai mlm.. tobat x sedar tup2 dah mlm.. for shopping i sanggup berlapar n jln non stop without even bother 2 sit.. hahaha.. tapi klu nak join acara sukan.. HELL 2 DA NO!!!! eeee x mau lah paneh + sweating + sun burnt + berbau soMething + etc, etc, etc...

tapi caution k kpd sesaper yg x kuat ANTI BODY SOPPING.. jgn gatal2 nak wat marathon shopping or nak ikut kengkawan2 korang p shopping..
 kepusan shopping nih mmg best r.. tapi klu pokai lg best.. hahaha.. yg 2 no comment.. alah ENJOY NOW REGRET later k.. 

3) DApat MangHafal Lagu RaP

lagu rap mmg laju.. tapi biler dapat hafal mmg best geela. rase cam 1 kepuasan lah..
nak2 bile dalam keta. biler kuar lagu rap, cam eminem, nicki minaj, etc2 mmg best geela. lagik best biler org puji.  wowowo.. terer lah emy dapat hafal lagu rap..
well!!!! u know me... hahaha
 bg certain org " apebende?? ntah paper jerk". eleh ko x der capability nak hafal lagu cam aku.. jeles lah 2..
nak2 lagu nicki minaj.. mmg gua suker lah..die rapping laju geela.. kena dgr byk2 kali baru boleh hafal taw..
tapi biler dah hafal.. fuhlamak.. best syial...
 ingat lagu dulu mase darjah 6, form 1 & 2, snggup beli cd eminem.. punyer lah semangt siap tulis lagik lyrics lagu n memorized it.. cakap jerk lagu aper.. gua taw beb..
eminem u r the best.. walaupun rap lyrics die x seswai bg teenagers sbb ayat2 die agak kasar tapi who da hell cares..
we as teenagers we need those words 2 protect ourselves . kan3..

for an example:

kat kantin skolah..

helmi yg encem: awak tompang lalu sket..
minah yg annoying: eh apsal plak nak lalu kat sini..
helmi yg encem: helo sayer ckp elok2 k..
minah yg annoying: ah x kire, beratur r dulu.
helmi yg encem: watafak!!! helo biatch.... aku nak amek plastik beg k kat counter!!! xkan aku nak beratur jgk kot?? listen here biatch 1st who even bothers 2 line up semate mate nak amek plastic beg?? 2nd hell i dun care!! n 3rd look like i fcking care? ngok!!!

see.. that is how rap lyrics help in protecting us...
hehe.. tapi caution k.. jgn overdose gune nnt merane.. hehehe..
 btw now rap lyrics byk yg motivating. so its up 2 us..

tapi yg penting memorizing rap songs mmg memuaskan..

ok u guyz ni adalah antara kepuasan tahap merah yg meletop:

  1. tido pas mkn
  2. mandi biler panas geela
  3. cuci muker biler muker berminyak cam mnyak tar
  4. drive laju2 biler stress
  5. patah kan pensil biler marah kat org
  6. jerit sepuas hati biler tension
  7. mkan byk2 biler bukak puasa
  8. nyanyi kuat2 biler stuck dlm traffic jam
  9. cubit baby yg comel x kirelah anak saper pown
  10. beli aper yg kite nak walaupun taw yg kiter akan pokai pas beli mende 2
  11. marah org yg wat kiter sakit hati depan2 org ramai
  12. curik balik selipar yg kene curi mmgu lepas kat masjid mase solat jumaat n kiter taw yg kiter curik balik semula 2 mmg selipar kiter( amek ko)..    

ok 2 jerk yg nak di ceritakan dalam entry kali nih..

bye2.. enjoy ur weekend..
=======================love Yallz==========================




2 comments:

EdY Zaidi said...

korek hidung mmg puas...haha

ARC™ said...

sila jangan eja dengan huruf besar dan kecikd alam 1 perkataan. pening