I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, February 26, 2011

::..MenGGangGu GuGat..::

haluuu,,
new entry lagik.
ok, my weekend, ok jer lah.. xder paper yg gempak pown.

Friday: g jogging kat bukit besar, g solat jumaat, n tido ptg.. mlm otw nak g dinner....

 hah!!!! di sini lah satu scene yg agak MenGGangGu GuGat emosi gua... ( ceciter2)
ok mule nyer emy, aman, wawa n salma nak g dinner..
dah pakai sumer n start keta, drive sampai lah kat depan blok wawa,
then ader sorang orang penting asrama nih, die dari surau n tros menuju ke kereta emy..
tetiba dgn agak tidak sopan die tros bukak pintu keta..
~~~~~~~~~~~~~~~WaTaHeLkaN~~~~~~~~~~~~~~
helo................ kot ye pon BOLEH X BERSOPAN!! 
KETOK LAH PINTU KETA I DULU SBLM NAK BUKAK!!!!!

then,,
die nampak wawa n salma mennuju ke kereta emy.. die tros cakap:-

die yg ntah paper: nak pegi maner nih?
kami yg baek: nak g dinner n nak g bank ader urusan..
die yg ntah paper: knp pegi dua lelaki n dua pompuan??
kami yg baek( wawa n salma): kami x der keta so kami tompang lah..
die yg ntah paper: owhh.. knp wanita 21 century nih x leh nak berdikari sendiri ker?? semua nak  megharapkan orang lelaki??
kami yg baek:(aman n emy) kami nak tolong xkan leh kowt??
..............die yg ntah paper tros blah n menuju ker pondok keselamatan n bercakap ngn mak guard pompuan..............

so wawa n salma amek a very good decision, diorang gie lalu ikot jln jauh n kat depan main entrance maktab baru kitotang fetch diorang..
then emy drive, aman g anta kad kolej kediaman n tanyer akak jaga 2, die cakap, klu bwk pompuan  tahan kad dak pompuan 2.. motif???
 tapi kitorang X BODOH!!!
then kitorang kluar mkn samer2 n g bank samer..(habis citer)

conclusion:
ok 1stly aper motif ko minah??
tetibe jerk kan nak serang kitorang..bajek geela!!
narrow minded geela..
semualah geelaaaaaaa!!!!
helo kitorang satu kelas kowt so tolong2 lah budak2 kelas kitorang nak kluar,
sebok lah ko nih.. bzbody nak mam!!
mase kena tegor 2 sumpah MENYIRAP satu body..
nak menjawab takot kurang hajar lah plak kan.. so dengar jeela..tapi mmg nak pecah lah ear drum...
lagik satu POMPUAN 21ST CENTURY XLEH BERDIKARI SENDIRI??
wawa n salma dengar perkataan nih mmg menyirap satu badan..

salma nak jerk cakap: helo ko nak aku jalan sorang ker mlm2 camni??


ok try ko campak bini ko kat kl n jln sorang2..!!!
at least kitorang klu campak kat kl x sesat k..
ko????
bongok r.. geram ( kiter bakor jer)
narrow minded geeelaaaaa..
bukan kitorang keluar nak g buat mende bukan2 pon..
alah ni yg ko nampak.. tu hah,, budak2 pai.. lagik belambak lah.. keluar 2berdua duaan lagik..
klu dak2 TESL semua lah ko nampak buruk kan2..
klu dak2 pai.. tobat sumpah seranah semua baek2 kan??
PLIZZ LAH ORANG TUA!!!!!!!!!!!!!!
 paperpown GETAH HOKEH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
malas lah nak layan manusia yg narrow minded cam ko nih..
otak yg x berkembang sempit cam sky train kat singapore.. (tobat dowh sempit hari 2 gua g singapore, sumpah crowded geela bangang, ader aper ntah org singapore ni nak kerumun2 time aku g melencong melancong kat tempat ko..)
 so 2 jer lah .....

bye2..
======================loVe Yallz=========================

2 comments:

Badboy91 said...

seriously, aku pown dah penat duk melafazkan segala apa yg patut kat makhluk nih!!
pehal ntah.. otak blue nak mampus, padahal the girls are our classmate and bukan sowang2, ader bawak teman lagi, siap duk belakang and separate from the boy who sit in front.. gth~

Nur said...

takpelah, lepas ni biar lah i jadi independent woman jalan time malam2 dekat kawasan yang well known for drug addicts..nanti baru boleh fight dengan diorang kalau kena ragut ke hapa..baru lah nampak kuat kan wanita 21st century nie...-wawa-