I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, February 15, 2011

::ToP 3 Most ANNOYING + iRritAtiNg words yg peNah kiTer DGr::

hye Yallz...
hari ni emy nak ceri pasal ::tHe Most ANNOYING + iRritAtiNg word yg peNah kiTer DGr::

mmg kiter x penah nk sedar k perkataan2 yg kiter guner sehari harian maybe sngt annoying GEELAAAA bangang. we keep on using it... 4 wat reason i also dun know.. kiter keep on using it n padahal kiter dah taw yg WORDS n PHRASES yg kiter gune mmg annoying n menyakitkan hati.. kadang2 rase cam nak lempang + sepak + terajang +pukul sampai mati + rejam + bogelkan di khalayak ramai + mcm2 lagi lah kan nak buat kat org yg keluarkan perkataan nih..tapi naseb baek lah sayer nih penyabar, murah hati encem menarik kelakar baek hati peramah org nyer.. so harap y allz bace k;;;;;;;;;

1) WHATEVER!!
perkataan ni jatoh kat num "1".. hah.. why???
ok lemme give u some exmples..


babak 1

kawan 1: weyh buku aku maner ek??
kawan 2: maner aku nak taw
kawan 1: bukan ko ker yg bacer td?
kawan2: helo.... minah 2 k yg bace buku ko.. aku pulak?? kecoh sYial...
kawan 1: agak2 r nak melenting aku tnyer jerk..
kawan 2: ahhhh.. WHATEVER!!!
=============annoying x??================
 babak 2

boyfren yg encem: syg knp syg x angkat kol td?
galfren yg annoying: alah bz lah..
boyfren yg encem: xkan 30 second pown x leh nak spend mase kot nak ckap ngn abg..n juz say that u r bz at that moment.. cm 2 ok kan..
galfren yg annoying: (nada marah) klu dah namer nyer bz.. bz lah!!!!! x reti2. ker u nak i ckap bahase perancis baru nak paham?? haisshhhhh!!
bofren yg encem: ayang jgn marah abg plizz..* innocent lah konon..
galfren yg annoying: ahhhhh WHATEVER K....
.................teettt~~~ si galfren letak tepon * ko period ker aper minah?? kecoh....................... 

*klu aku jdik bf ko minah, dah lamer ko kena maki + kena penampor jepun ngn aku... 
galfren ni bukan setakat mengeluarkan kater2 annoying tapi uuuiiiiihhhhh agak KURAnG HAjAR cam ahhhhh WhateVer k.. amek ko plak yg kena ngn aku..
2) ActUally
 perkataaan nih mmg lah x annoying klu disebut sekali 2.. tapi klu tiap2 kali nak story mory.. actually kan.. actually kan.. actually kan.. APERKAHHH??

babak 1 *yg ni satu babak jer k.. hehe

kawan 1: weyh nak dgr citer x?
kawan 2: hurmmm.. actually kan... aper citer ko..
kawan 1: ni nak ceri.. Ya Allah ko nak taw.. peah depan bilik aku 2 kan.. semalam die kentut bukan main kuat lagi.. Ya Rabbi seriously bau mmg busuk GEEELAAA bangang.. tok sah nak ckap lah..
aku rase die terkucil kot..
kawan 2: hahaha.. actually kan.. hari 2.. hurm actually aku dah luper hari aper kan.. boleh pulak si peah ni tetibe kentot kat depan aku.. pastu actually die ckp.. "eh sory lah ek hurmm angin td pressure tinggi sngt xleh thn lamer2 nnt buasir." eeeee.. actually byk lah ko nyer buasir.. actually aku boleh tahan taw bau kentut 2 mula2..tapi actually biler dah lamer sket tobat nak pengsan..x tahan aku nak muntah actually.
kawan 1: haha.. ok.. (dalam hati aper yg ko citer nih,, byk tol actually ko)

hah... annoying kan di situ.. so kiter pown mcm ApeKAh?? actually saner.. actually sini.. ko nih xder perkataan laen ker nak gune.. asal ko taw that words jer ker?? ckp byk2 kali menyampah kot..

3) ApeKah..
hahaha.. namer blog gua pown aperkah k..
actually perkataan ni x annoying pown.. tapi bg certain org mmg annoying.. ah lantak lah ader aku kesah..(hah ader aku kesah pown annoying jgk k tapi malay nyer version of whatever)
nak dengar ko dengar x nak dengar sudah.. GETAH K..

btw nak taw x GETAH stand 4 wat? GTH.. GO TO HELL.. alah kiter ckp lah GETAH baru org xdapat catch up aper yg cakap.. instead of gth or go 2 hell.. 2 terang terangn sngt..x sopan.. hahaha..

cakap2 sket apekah??
sket2 apekah..
hokeh2.. bg sayer its a trend k lgpown mmg trademark emy pown cakap perkataan nih
so aperkah???
hahaha..
 2 jer k nak ckap pasal entry nih.. i hope u guyz bukan lah antara mereka yg ckp perkataan2 nih.. nak ckap pown x kesah,, janji x kena penampor sudah.. hahaha..
tapi seriouslay jgn lah ckp.. klu x kena tempat, nak2 pulak ngn org panas baran..
tgh2 ckp whatever.. tetibe watahel ko yg kena sepak hahahaha....
so berhati hatilah ketika menggunaka perkataan sebegini.. hahaha bye2

====================love YallZ=========================

1 comment:

arep_lockermonth said...

thats right la!!tak perasan plak sebelum nih! nice entry lah!!n ade dialog sekali! cun jer!!

apekah!!kuangkuang! btw im your ne follower salam kenal!!!


arepnakbebel: GREENHEART phones!(sony ericsson)
arepnakbebel: The Next Angelina Jolie!