I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, May 27, 2011

:::I HATE U SEMUT:::

tidak!!!! bilik emy diserang semut durjana....
AAARRRGGHHHHH!!!!!!..
seyesly mmg tension tahap gaban tong gas dah nih..
emy pown aper lagik suwuh my sis amek ridsect n sembur..
pssstttt!!! psssttt!!! (nih bunyi ridsect)
dengan riak dan bongkak sang2 semut berjaya dihapus kan.. hahaha..
tapi pastu nak masuk balik bilik amek kau.. kelemasan ngn semburan ridsect yg overdose..
hah sudah satu rumah berbau ridsect...
pedih beb mater.. menjejeh jejeh air mater tahan pedih.. pastu mmg dah xder keje bersih kan bilik sambil pakai cermin mater hitam.. hahaha... aper jadah dalam umah pakai cermin mater hitam.. hahaha..
tapi itulah the one and only solution yg ader. hik3.
so, selain membunuh sang2 semut sekalian, emy jugak bersih kan bilik sampai lah mop2 lantai..
tu lah namer nyer bile dah xder keja sngt biler cuti..
petang nyer adalah sesi membakar semua buku2 spm, pmr and buku2 yg dah x pakai...

malam nyer rendam kaki dalam air panas n tido..
bgon2 jer ader balik sang2 semut... fade up geela...
kepada semut2 jelata sekalian, ake dah give up ngn korang...
malas dah nak layan, tggu weekend jer lah baru aku kerjakan korang ek. tgguu..... hhehehe..
sekian..
~~~LOvE YaLLz~~~ 

1 comment:

meaw said...

tak suka gak semut ,geliiiii ! kalau nampak je semut terus cari punca dia,pastu hape lagi,destroy ah! hahahahaha