I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, April 25, 2011

::follower ku yg ker 111::

salam yallzz..
mesti korank agak menyirap kan sebab tgok tajuk entry nih kan3??
ader sesetgh dari korank mesti akan cakap:

"eleh kecoh r, baru follower yg ker 111.. siap buat special entry lg.. aper kes??"

ade aku kesah??
lantaklah.. aku berblog bukan nak kaut untung blogger2..
blogging is my hobby yaw!!..
tapi lantak korang lah kan. korang ader mulut, and ader hak nak cakap aper yg korang nak..
so, hell i dun care..
hik3..
sebenar nyer nak buat follower yg ker 100, tapi x sempat + malas geela time 2 nak buat entry..
so, ader kesempatan emy buat lah entry yg nih..


siape kah follower emy yg ker 111 nih??
jeng3..

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
nampak x follower yg ke 111 tu?? 

ni lah blog follower emy yg ker 111..
http://freerecipehealthbeauty.blogspot.com

blog ni pasal kecantikan.. kepada wanita2, and sesaper lah kan.. yg cukup particular ngn korang nyer kesihatan dan kecantikan, boleh lah melawat blog nih..
bagos lah blog nih... (chewah promote kan)
x cayer??
g r usha sendiri.. kat sini http://freerecipehealthbeauty.blogspot.com
costless taw.. sumer tips yg die bagi sumer berguna and korang boleh praktikkan kat umah dengan menggunakan bahan2 yg sedia ader kat umah.. x yah susah2 nak kuar kan duit and beli kat kedai.
tapi kalau umah korang 2 aper pown xder, so beli lah aper2 ek..hik3..
so lawatlah blog nih..

dats all.. btw hari rabu last paper final..
dtg lah semangat study.. di mana kau menyorok..??
hik3.

~~~LOve Yallz~~~

2 comments:

Rozuan Ismail said...

oo yeahlepas ni target lg tggi taw

recipes health beauty said...

Salam Helmi,
First of all,thanks a lot for promoting my blog. Really really appreciate it....please do not hesitate to visit again ya. Anyway,good luck and all the best for your final exams. Thanks again