I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, April 6, 2011

GIVEAWAY PURSE POLO by DARKBATMAN

tenyeh Here kalau korang nak join!

hye korank,
hik3.. tadi emy tgok komen. tgok2 my roomate dah tag i untuk contest nih..

emy yg encem: aman ko tag aper nih?
aman yg encem jugak: aku tag ko.. contest gempak nih. jom r join..
so, emy pown join lah..
mmg gempak and easy steps. x mcm contest2 laen, nak msok ader itu lah ini lah, leceh...
tapi contest yg nih.. mmg gempak geela..

Cara-cara:

1. Buat entry simple yang bertajuk “GIVEAWAY PURSE POLO by DARKBATMAN
 *tet~~~ dah buat!!

2. Letak banner giveaway di atas di dalam entry. Jangan lupa link kan ke entry ini ye!!
*tet~~~ dah buat jugak!!!

3. Tag 3 orang rakan untuk join contest ini (sapa – sapa pun boleh tapi mestilah blogger )
*tet~~~ dah tag,, tu hah kat bawah tuh... hik3

4. Tinggalkan link entri kat bawah ruangan komen supaya senang Darkbatman.com nak jejak entri anda semua. 
*hah yg nih dah post baru boleh buat.. hik3..

5. Giveaway terbuka kepada semua blogger tidak kira umur dan jantina.
*i nih lelaki ker pompuan...?? 

6. Giveaway bermula hari ini, dan tarikh tutup nya ialah pada 9hb April 2011, iaitu hari sabtu. Pemenang giveaway akan diumumkan pada 10hb April (Ahad).
*naseb baek roomate i bgtaw pasal contest gempak nih..
harap2 lah ader rezeki.. amin..

.:emy yg encem tag 3 orang iaitu:.

sonang kan??? moh leh join ramai2!!!
``sekian``
~~~LOve Yallz~~~

1 comment:

Mohamadazhan hjDesa said...

wah menarik ni, untungla sapa dapat =)