I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, April 20, 2011

::gua x tahan! gua nak caci maki lu::

woit!!
lately sumer bender mendorong gua ntok mencarot!!!
gua mmg pantang org buat taik kat gua!!
tapi kali nih bukan org yg buat taik kat gua, mende jadah laen!!!
bitchy berokband broadband gua.. nak jer gua ban lu!!!
tapi kalau gua banned, gua dah x leh nak on9..
haish!! fedap!!!!!!!!
tapi mmg panazz r.. tiap2 malam ko buat hal badigol!!..
kalu satu dua malam gua ok lagik..
tapi bermalam-malam, maner gua x hangin taufan satu badan beb..
mmg asbestos!!
gua bayar kat bapak lu(menara celcom) tiap2 bulan..
tapi lu buat taik kat gua!!!
agak2 r dol!!!
gua dah lah minggu exam nih..
gua memerlukan stok2 movie utok didownload..
tapi ape kes, aper jadah??
tiap2 malam ko nak buat hal..
gua taw lah ko kena serve line2 laen kat satu MALAYSIA!!
tapi gua bayar, gua nak service tip top! bukan 'taik' in return! sengal!!
gua mintak tolong sangat2, lu baiki r perangai lu!!!
klu dalam ayat gua gune byk 'tapi' mmg gua hangin r.. xcayer bacer balik ke..
klu ko x ubah perangai ko mmg indicator terbaek r ntok pic haram nih!!


chow!!!

5 comments:

Aman Ibrahim said...

tu Dia~ nala punya maki..
1st class..
betoi2, abang celcom suke mainkan perasaan orang.

Nur said...

tu diaaaa...sabaq amey nooo...tu laaa, lain kali jadi macam aku, pakai wireless maktab sudaaa...haha...aaannnnddd, minggu exam nak download movie??aku baru ingat kau nak tulis nak download stok2 notes ke bagai kan...=.="haha

Nur said...

by the way, NUR tu aku,wawa...haha

no_answer said...

haishh , abg celcom abg celcom !

firdausjaafar said...

amboi3~ panjangnye k*pek... eh2. pnjang nye ko beleter mak minah oi... haha. ap2 pn, nala punya maki tu mang d best lah. haha!Cek suka...