I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, April 1, 2011

BEN ASHAARI kata AKU TAK SUKA, AKU TAK SUKA LAA!

korang nak join click kat sini

salam semua.
cam biasa lah klu korang tgok banner kat atas tu korang pown taw kan saper punyer segmen..
mestilah segman abg ben kan..
 so cam biasa lah emy pown join.... 


1) knp x suker anonymous??
sbb diorang nih diibaratkan kucing2 yg nak mintak makanan kat org tapi ader kurap..
 conclusionnyer nak jd apart from a community tapi korang give a total dang kat community tu sendiri.. hah cam tu lah kan..
sbb tu emy x suker kaum2 nih..


2) pengalaman bersama anonymous..
actually x pernah ader pngalaman pown hik3..tapi klu ader, emy serang balek org 2.. hiyakkkkk!!!!


3) Nasihat anda pada mereka yang gemar mencaci maki dalam blog ?
ok kepada pencaci maki, kepada pembuat taik2 panas dalam blog nih, silalah stopkan keja2 korang nih.. baek korang berzikir ker, study ker, networking ker, kan elok.. nih keja dok kutuk org jerk.. ingat mati lah beb.. i know kubur laen2 tapi hidop nih klu x dgr nasihat org x guna gak.. *baek punyer tazkirah.. hik3..


 sekian...
~~~~LOve Yallz~~~~

1 comment:

pRiNCe said...

kite same2 x ske anon..
so..kite bersabar je la ye...:)
cantik blog ni...
boleh datg selalu nie...:)