I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, April 7, 2011

BEN ASHAARI BUAT GILA LAGI

cepat2 sesaper yg nak join meh tenyeh kat sini

hye yallzz..
wokeyh!!!. jom jawab soalan KENAPA KORANG NAK JOIN SEGMEN BEN ASHAARI???....

kenaper emy join segmen abg ben?? sudah semestinyer nak kumpul follower2 yg setia untuk membace blog emy. sbb sblum nih, xde org pown nak bacer my blog. so dengan join segmen2 abg ben sudah tentu dapat kaut follower2 yg agak beriban riban( xder lah sampai beriban kan)

kedua, traffic.. traffic.. traffic!! selain nak mengumpul seramai pembaca, blog jugak penting untuk mendapatkan traffic. so blog yg naive cam sayer nih harus menumpang ke-OTAI-an blog abg ben untuk mendapatkan traffic.. huhu..

ketiga, untuk mencarik idea nak buat entry2 baru.. hik3.. kadang2 emy xder idea nak buat entry   baru. so klu emy join senang jerk nak buat new entry.. xder lah berabok sngt blog emy dalam mase sehari tu kalau x update. huhu..

ke-last sekali, mengisi masa boring, nak2 mase study week nih.. klu dah berjam-jam menghadap buku sah2 ting tong. so ngn join segmen abg ben, dapat gak lah rilek jap.. huhu.. x lah stress sngt. study nih biar smart jgn hard sngt.. huhuhu...

so sekian...
tu jer lah..
bye2..
~~LOve Yallz~~

1 comment:

Mohamadazhan hjDesa said...

byk sgt program abg ben ni, tak sempat nak join.hehe