I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, April 27, 2011

:::yahOO suDah merdeka:::

yeye.. dah merdeka..
abende yg merdeka nyer??
merdeka lah sebab dah habis exam.
yahOOOO!!!
mmg syok geeelaa r..
sebenaryer mood nak study tu dah lamer mengkubur lepas paper BM.
semalam study ala kadar jerk..
tapi harap2 lah dapat result best and gempak.. amin....
dah lah waktu exam tadi tulisan cam haram.. 
first time emy jawab exam tulisan cam haram. hahah..
soalan ok lah. tapi markah tu x taw.. hehehe..
habis exam hepi geelaa.
hello rumah ku.. bye2 maktab.. wawawawa~~~~
(eh sebok plak name wawa nih nak interprem)
so aper plan cuti kali nih??
ok sebenarnyer time exam tadi pown dah start terpikir. *haish time exam ko x fokes ker?? alah sekejap jer lah termenung. 
cuti 2 bln emy nak buat::


1) buat lemak kat umah, sebab dok kat sini turun 4 kg.. habis lemak2 ku..
2) tido puas2 sampai rase cam tido tu dah x penting.. hik3
3) tolong mak (klu rajin lah kan ahaks)
4) shopping sakan (klu abah sanggop mensponsor anaknyer yg mithali ini hik3)
5) meroyan satu melaka ngn akak terchenta (p/s kakak ko belanja adik baru adik teman ko g melaka klu x sory r beb gua x layan pujuk rayu mu)
6) meroyan kat umah tokwan sebab ma ngn abah g langkawi so terpaksa stay kat umah tokwan jap.. x nak..
7) layan sebyk mungkin movie smpai nak terajang leptop sbb kebosanan..
8) nak bodek abah suwoh belikan henset baru (abah boleh ek???)
9) nak g kl(umah kakak) and jb(umah abgyong)
10) nak celebrate birthday aiman(my anak sedare), abah, ma ngn cek da.. pergh mesti makan gempak.. yahoo.. jom kiter makn kat hurm... *weyh nih bukan b'day ko lah sebok jer..
11) nak dowmload sebyk mungkin movie2..yahoo line internet kat umah best, x macam kat sini, haram..
12) nak bodek abah suwoh belikan leptop baru..
13) nak bodek abah suwoh belikan hard disc..
14) nak bodek abah bwk tido hotel byk2 kali cuti 2 bulan nih.. hik3.. * hamboih keja ko nih membodek jerk kan emy woi..
15) nak suwoh mak buat, kek coklat, tat nenas, pecal, soto, lontong, lodeh, pulut sambal tumis, gegetas, puding keremel, puding roti, blueberry cheese tart, laksa johor, nasik ayam, nasik daging, nasik dagang, nasik kerabu, ayam bakar, spageti, lempeng pisang, pizza and byk lagik lah.... (hamboih ko ingat restoren, alah bukan selalu balik pown.....)


tu jer kot yg emy nak buat.. segala pertukaran jadual akan diberitahu kelak.. hik3.
so, pasnih nak anta printer umah sayang, nak kemas bilik and everything baru boleh balik umah..
kali nih drop aman kat kemaman and drive sampai pahang sorang2.. huhu..
sesat plak kali nih x taw lah weyh... haha..


ok lah, anything kat entry baru ek..
chow..


~~~LOve YaLLz~~~ 

3 comments:

firdausjaafar said...

amboi. yang aku notis kat situ alah.....Bodek. emy, ko mg kaki bodek ea? adeh.... ape2 pn, hrap cuti ko bmakna la. no nkal2 okay!!!! hahaha

shahjiehan said...

cuti p cari kerjaa laaaa


hahahhaa

Aman Ibrahim said...

hahahaha~ panjang gilew list die! tapi yg first memang x bleh blah, memupuk lemak? hahaha..

nak tau sangat2, emy aim berapa berat badan yg mampu di gain sepanjang cuti 2 bulan nanti?