I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

nak join click sini
1) Sila ceritakan latar belakang anda ..
* name penuh MOHD HELMI SYAZWAN BIN MOHD ZAKI, sayer lahir pd 14/4/1991, anak bongsu dari 3 org adik beradik, anak jati pahang, tggl kat rumah yg beralamat 348/87d, Pusat Pnyelidikan Pertanian Tun Razak, 26400 Bandar Jengka, Pahang.
"koi anok jati pahang!!"

2) Profesion anda sekarang ?
*pelajar dan a teacher-to-be hehehe.. thank you sir...

3)Blog favourite anda .. kenapa ?
*Santai Bersama BEN ASHAari.. sbbnyer blog nilah plg byk segmen yg menarik untuk dijoin.. bro ben rawks!!!

4) Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?
*maner leh bgtaw.. x elok merendah rendahkan blog org.. huhu.. tapi mmg x suker blog yg berat and lembab geelaa nak loading..

5) Impian anda terhadap blog anda ..
harap blog sayer popular.. hahaha mmg bajet geela impian.. xper angan2 biar tinggi.. lagik satu bior ler blog daku ini mendatangkn untung.. wah very mata duitan,, hik3..
yelahkan sper lah xnak duit free.. huhu


sesaper yg nak join click 'sini' kat bwh banner 2 ek..
sekian..

9 comments:

cik ayin said...

koi org temerloh ;)

Anak Ulu Cheka said...

dari kuantan jgak nih

amyzzskazz said...

amy datang singgah dari tmeloh jenguk kamu..hee :)

nadiemsharmz said...

salam..jln2 dari segmen incik BA n folo jugak...

jom jengok cni lak ;;;;

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

Mutiara Bernilai said...

slamat pagii

org kuantan dtg menjengah..

jum jd kawan jum! :)

dah folow kamu ..

mas.saari said...

singgah n follow dari segmen BA
salam perkenalan dari org Temerloh..

seronok dapat kenal dgn blogger2 dari negeri2 lain!

Puteri Salju said...

tumpang jenguk.. heheh

salam perkenalan.. jemput singgah kat blog saya

puterisalju122.blogspot.com

Kei Seichi said...

orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
salam perkenalan...
ceit!name same..bab helmi tu je la..haha
http://geekzster.blogspot.com/

pRiNCe said...

selamat berkenaln..
prince blogger kl..
jom jadi member...:)_