I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, March 30, 2011

::"Perlumbaan Sampan Origami Peringkat Kelas Tesl Ukm-Ipg"::

HALUUU...
hye krank.. dah sehari emy x berblog.. hik3.. agak berabok lah blog ku ini..
ok straight to da point.. aper kena mengena nyer tajok di atas untuk dibace???
haaaa... jeng jeng jeng... (eleh x suspen pown..) (alah biarlah x suspen pown, pretend r yg korang tu suspen haishhh....)


ok semalam nak dijadikan cerita.. HUJAN,  i repeat yer HUJAN non stop..
so x kesah lah hujan, juz bawak payung sudah..
on da way menuju ker kitorang nyer class kat TELTRAC, then kitorang nampak my classmates pegang kasut and meredah air hujan.. damn!! BANJIR???
vygotsky!!! kena redah banjir jugak?????
tidak!!!! (ececehh, padahal dalam hati. yeyeye, banjir boleh main air banjir, yaho0!!!! bukan senang nak banjir maktab nih, sekali banjir main r air banjir.. hik3)
so kitorang pown bukak lah kasut and redah air banjir 2..
muker sorang2 hepi gelaaaa.. ye lah kan first time g class kena redah air banjir.. rase cam jungle tracking jer kena redah air.. hik3..
haa.. cuber teka kaki saper yg kena.. hik3.. nilah sesi mencabut kasut

then, kami berjaya lah merentasi banjir itu.. huhu..
ok... enuf....

aktiviti sampingan mase tggu lecturer masok kelas..

"Perlumbaan Sampan Origami Peringkat Kelas Tesl Ukm-Ipg"

hik3.. nilah org kater biler dah xder keja sngt..
yerlah kan namer pown hujan non stop so air kat longkang 2 laju geela..
then kitorang amek lah opportunity yg datang sekali seumur hidup nih..

perlumbaan nih telah disaksikan oleh budak2 kelas kami dan juga tidak ketinggalan mak cik cleaner.. 
terima kasih makcik atas kesudian untuk join bersama sama kami dan melihat perlumbaan yg julung2 kali  nyer diadakan di Terengganu ni..
 
woit.. berprestij kot game nih..

senebar nyer contestants dia 3 org jerk yg laen tu buat2 sebok jadik contestants..biasalahkan interprem..

aman, sayang, emy.. yg jd contestants.

dahlah kan.... watper ramai2 bukan menang dapat hamper pown..

so perlumbaan di mulakan.. and.....
aman dan sayang menjuarai game tersebut..
*eleh.. sampan org buat boleh lah..
hahaha.. sampan emy 2 x sempurna sifat.. sbb dah x ingat nak wat camner.. hahaha..
so my sampan x sempat sampai finishing line pown dah karam di tengah2 longkang.. hik3.. 
 but I"M not a loser!!!
cumer cara pembuatan sampan jer yg silap sket..(xnak ngaku)


tgok sampan emy awal lg dah karam.. 
(eleh sampan aku korang mandram awal2 lg kan? ngaku jerlah.. hehe)


tgok tu aman lepas mandram sampan i tros riang gumbira..
ngek ngok!!


sampan daku.. xper yg penting kiter jujur dalam pertandingan ni k..
hahaha..


ambik lah.. nak menang sangat kan..
hik3
so beginilah cerita nyer.. huhuhu...

sekian..bye2..

~~~~~~~LoVe yaLLZ~~~~~~~ 
  
 







2 comments:

Badboy91 said...

Kapal yg menang tuh comel giler mcm tuan die punyer.. penat di tempah dr Mek ada..

Alah emy, x main la mandrem2 nih..aku bom ja kapal hang tuh.. separuh jln dah ikut jejak titanic.. karam singh walia hahha

sha said...

wah, seronoknya main kapal macam zaman kanak-kanak dulu..