I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, March 11, 2011

JELAJAH BLOG 2011 : AKU INI BLOGGER LELAKI!

Jom join kat sini

Sila jelaskan kenapa anda berblog ?

1)sayer berblog sebab blog adalah tempat yg sesuai untuk meluahkan perasaan.
2)nak carik ramai kenalan. kawan biar ramai.. kan3..
3)sayer suker berkongsi pengalaman dan celoteh kehidupan serta pendapat dengan berblog
4)sayer mmg suker menulis
5)dari blog jugak sayer dapat bace blog2 yg menarik, samada entertainment, politics, sports, gossips, latest news, and byk lagik lah..

Beri pendapat anda .. Kenapakah blogger lelaki lebih kreatif dan blog lelaki lebih mudah dapat perhatian dari blog wanita ?

sbb blogger lelaki ni sngt jarang nak ceritakan mende2 yg berkaitan ngn luahan perasaan kat blog sbb instead of nak ceritakan mende sadis lelaki prefer ceritakan something yg exciting macam new facts, gadgets, and all sorts of things lah. lagipun cerita2 yg lelaki ceritakan tu lebih 'fresh' thats why blog lelaki mudah dapat perhatian dari blog wanita. in addition, tgok lah template blogger lelaki.. most of those 'lelaki nyer blog' mmg GEMPAK punyer lah templatenyer.. sbb lelaki rajin mengedit daripada wanita..  so blogger lelaki lagi 'creative' daripada blogger wanita.

Blog wanita yang anda suka baca ...


==============================================

emy dah join.. korang2 xnak join ker..
klu nak join pastikan anda 2 lelaki  n just click 'sini' kat banner di atas.
ntuk taw syarat2 nyer k..


 
 

7 comments:

nadiemsharmz said...

http://nadiemsharmz.blogspot.com/

jengok2 dr BA punye sgmen =)

solo molo said...

singgah dari segmen En Ben Ashaari...

apisv2 said...

salam,
menjelajah rakan2 blog;)

blog apisv2

Fuuyooh said...

salam kenal.. dtg dr blog abg ben.. nice entri.. hehe

Dim Benihana said...

salam terjah...
dari blog BA..
teruskan berblog dan sama2 majukan dunia blog..

ShA + ZaM = LoVe said...

hi..
sy dtg lepak2 dari blog Abg Ben..
http://heandsheloves.blogspot.com/
>NiSha<

ShA + ZaM = LoVe said...

hi..
sy dtg lepak2 dari blog Abg Ben..
http://heandsheloves.blogspot.com/
>NiSha<