I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, March 8, 2011

:::JaMbataN Pulau PiNang di BiLik Kami:::

haluuuu.......
haye krank!!!!!
entry baru lagik.. hehehe...
same week lah.. busy3.. dah xder mende nak wat sbb sebok ngn kelas yg pack geeelaaaa!!!
Btw emy nak citer mlm semalam kitowang g keluar mkn kat restaurant Aiz corner.. btw kitorang pggil restaurant ni 'kedai pdg nenas jerk hehehe.. senang..
makanan kat situ best taw.. ececececehhhhh.. wat promotion lah plak kan..
ok pidot drive lah smpai kedai makan 2.. and kat depan kedai 2 nampak lori bomba n keta polis..
ha sudah!!!!!!!!!!!!!!
hengatkan kedai terbakar.....
rupe2 nyer hutan kat ngn rumah orang yg terbakar..
wat suspensitos jerk..
klu kedai 2 terbakar, kitorang nak mkn kat  ner??
dal lah kedai 2 sodap!!!!!!!!!!! hehehe.. emphasize sngt2..
n btw gak TERENGGANU dah starts hujan.. dari malam semalam lagik
n sehinggalah hari nih..
ALHAMDULILLAH... SYUKUR...
sbb dah 2 minggu x hujan.. mmg emy menantikan hujan..
sebab tepon mak( hari2 emy tepon mak hehehe almaklumlah kan anak manja..), kat pahang, mak emy kater hari2 hujan taw kat pahang.. sebab 2 emy dok kat pahang my skin never tanned one.. hahaha..
dok kat ganu habesh kulit mak hitam noxx..
hehehe..
naseb baek lah ader protection emy pakai kat kulit muker nih.. guner jename aper.. hehehe.. itu rahsie..
nak taw tanyer lah personal k.. 
tapi yg penting SPF30 tu dah sure lah dapat protect my face from getting tan easily..
x snggop kome.. hehehehe...

```````````````````````HOKeYH ENOuGH````````````````````````

emy nih dah merepeks dah nih.. tajok entry laen, citer laen lah plak kan..
hahaha....
sbnr nyer. emy nak citer yg kat bilik emy ader
JENG, JENG, JENG!!!!!!!

"JAMBATAN PULAU PINANG"
(p/s: biler bacer nih jerit sket ek,, baru ader feeling)

aperkah ini????
hahaha..sebenarnyer, itu aderlah sawang labah2. hahaha..
alah mender 2 dah lah kat lampu.. tinggi lah.. maner lah emy nak sampai.. nak2 my roomate aman.. hehehe..
(eleh alasan, sbnrnyer malas tahap dewa nak bersihkan)
lagipown. nampak lah cam gempak sket kan.. hahaha..

klu orang masok bilik boleh lah promote:-

 tetamu yg x diundang: (tok3..'bunyik ketok pintu') boleh masok x?

helmi yg encem: ( dalam hati: sebok lah ko nih.. ko nak aper dtg bilik aku??) masok lah.. knp?

 tetamu yg x diundang: bla3.. balai islam.. bla3.. esok perjumpaan KU.. bla3..kol 7.45.. bla3...

helmi yg encem: (dalam hati: ko ingat aku hadap sngt nak dengar ko cakap?? pliz lah) okok.. i pegi esok k..

 tetamu yg encem: cantik bilik...

helmi yg encem: bukan setakat cantik.. tu hah.(tunjuk kat lampu) siap ader jmbatan pulau pinang lagik nox..

hah.. kan gempak camtu.. hahaha.. konklusi nyer x yah lah sebok2 nak bersih kan sawang 2.. sebab aper anak2.. sbb helmi n roomate helmi.. dua2 malas tahap gaban.. hahaha..
x rela....
lantak lah ko kat atas lampu 2 wahai jambatan pulau pinang oii.. hahaha..
selagik ko x kacau hidop aku and my roomate, selagik 2 lah aku akan tros kan construction MEGA STRUCTURE ko 2.. hahaha..

nilah jambatan pulau pinang yg dikhabarkan gempak tu..
dari jaoh sumpah x nampak


bye2
-------------------loVe Yallz--------------------

1 comment:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

hambek kau jambatan pulau pinang disitu..heheh