I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, March 27, 2011

::MAGGI OH MAGGI::

HYE YALZZ..
di hari ahad yg membosankan ini emy nak berblog lagik..
knp emy cakap BOSAN???
sbb hari nih jerk ader ceramah timbalan rektor ipg kol 10.30 am
then, ptg kol 2.30 pm ader taklimat kod etika pemakaian
WADEkAH?? (hik3 nilah perkataan yg baru emy cipta wadehel + apekah)
 mmg boring geela..
aper yg kami pakai selama nih bukan cam ckg lagik ker sampai ko nak wat taklimat borinks nih??
TENSION!!!


then otw nak balik bilik, pidot memberi cadangan yg bernas
"weyh jom mkn maggi kat bilik nanti"
emy pown aper lagik, bereh boh!!!
maggi mmg menjadi makanan feveret emy.. hik3
 tapi kan x elok lah makan maggi..
maklumlah anak2, kehidupan students ni kan selalu kesengketan duit..
huhuhuhu,,
so maggi lah pengubat hati yg lara dan berduka..


ader lah satu scene ni kan melibatkan budak pompuan and emy..
helmi yg encem: eh ko x mkn ker?
budak pompuan yg diet: i diet..
helmi yg encem: ko nih nak diet kebende nyer? badan sekeping nak diet lagik??
budak pompuan yg diet: almaklumlah nok, jage badan nnt market jatoh klu i x jaga badan..
helmi yg encem: byk lah ko.. ker ko nih diet duit?? hik3
budak pompuan yg diet: haaa.. yg 2 pun betol gak.. hehehehe...


ha see.. ni lah antara satu sebab kenape student lelaki and pondan pompuan perlu makan maggi..
penjimatan duit tu penting untuk mase hadapan..
hik3..
padahal duit habis sebab shopping.. last2 kena mkn maggi..
(hello i mmg suker mkn maggi pun)
eleh alasan... huhu..
*self talk lah plak kan..


so to eat or not to eat??????.
lantak ko lah maggi ko..
lantak ko lah duit ko..
lantak ko lah perot ko..
lantak lah!!!!!


tapi kan makan maggi hari2 x elok jugak..
nak2 dekat exam nih..
mau hilang semua bende yg dah study..
klu mkn maggi hari2 habis jer degree habis botak kepala..
hahaha..
lelaki xper lagik, kalau pompuan botak. hahaha. x berlaki lah ko...


paper pown hidup maggi kerana engkau telah mewarnai dunia daku dengan perasa2 maggi yg sodap..
maggi kari satu!!!!!

eh ni maggi tom yam pulak.. kater nak maggi kari tadik?
(alah maggi ni jerk yg tggal dalam bilik lantaklah)
haha.. cakap sorang2..
(krikk, krikk, krikk..*bunyi cengkerik)

3 comments:

Katak Puru said...

org salu ckp sadis tgk aku makan maggi. but maggi itu nikmat bg aku.sedap. xperlu tnggu pokai. xperlu diet.

GiveAsh said...

lame dah tak makan maggi..
zama duduk U je dulu..:)

Aduka zulkifli said...

Maggi?Woww sedapnya...kena plak kalau dapat makan berebut2....baru ada rasa feel...kata kengkawan...teman yg paling rapat masa study adalah maggi..pekara yg paling SOOOODAP ialah tang kuah dia tue....peeehhh...terangkat beb..tapi awas...pastikan jangan sesekali makan dengan cara yg terlampau...