I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, March 12, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN


BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN
apekah??


 salam korank..haha.. jln2 tetiba singgah kat blog bro ben and terjumpa mende nih..
and join lah..



  1. Soalan ini dijawab oleh blogger LELAKI
    1. Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger perempuan benar benar ikhlas ?
      *ikhlas ker tidak itu terpulang kepada pihak yg nak menilai. tapi mostly pompuan jarang yg nak menipu biler diorang dah start menulis..(pendapat sayer lah kan)
    2. Apakah anda suka melihat blog blog perempuan yang penuh dengan gambar ?
      *suker 2 suker lah kan.. tapi jgn lah byk naaa.. kdg2 serabut tahap merah gak kan..
      blog penoh pics berat lah woit.. 2 gals out there letak pics byk2 2 boleh tapi pepandailah organize ek.. klu x, SERABUT blog korang 2.. hik3
    3. Pada pendapat anda , kenapa perempuan berblog ? Secara umum ..
      *waima lelaki ataupun wanita.. berblog nih sesuatu yg dapat mereleasekan tension,
       bg pendapat saya, wanita berblog untuk meluahkan perasaan, idea2, pengalaman dan jarang kiter jumper blog wanita yg ketengahkan isu2 yg fresh, ader tapi sedikit bilangan nya..
    4. Blogger perempuan mempertaruhkan wajahnya untuk mendapatkan ramai follower.. Benarkah ?
      *haa yg ni agak betul.. hehehe.. sorry k wahai kaum hawa..
    5. Blog perempuan yang anda rasa patut POPULAR !
    6. Jika anda blogger perempuan , apakah yang akan anda elakkan dari bercerita dalam blog ..
      *masalah peribadi yg agak LAME
      *masalah hati dan perasaan yg BORING 
      *komen pasal pics sendiri yg agak PERASAAN
      sekian....

13 comments:

Fyqa said...

hihi.
suka baca pndapat org.


salam singgah dri blog Abg Beng


http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-lelaki-vs-perempuan.html

;D

Fyqa said...

hihi.
suka baca pndapat org.


salam singgah dri blog Abg Beng


http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-lelaki-vs-perempuan.html

;D

solo molo said...

tue dia ehh...
macam-macam jawapan kuar...
tang n0 6 tue ada bet0l...


salam ziarah dari segmen panas Abg Ben...

solo molo said...

tue dia ehh...
macam-macam jawapan kuar...
tang n0 6 tue ada bet0l...


salam ziarah dari segmen panas Abg Ben...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

sonok bila tgk org bersuara...

Cik Sue said...

singgah sini dr segmen En Ben...

salam kenal... =D

Rozuan Ismail said...

singgah dari blog abg ben

NiSha said...

tttteeeeettt..

singgah santai... dr blog abg ben..
cool sesangat ~ngee
http://heandsheloves.blogspot.com/
>NiSha<

aida4eva said...

tak penah pun mempertaruhkan wajah nak dptkan follower? sobsobsob :(

http://aida4eva.blogspot.com

tika said...

suke bc pndapat yg terakhir...anyway,nice!

mas.saari said...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan

masing2 ada hak beri pendapat
jom baca pendapat saya jugak

aizamia3 said...

singgah terjah dari blog abg ben..

macam2 pendapat, macam2 idea yang dibaca, seronok dapat share pendapat yang kekadang kita suka tapi lelaki tak suka, macam tu jugalah sebaliknya... fuh... nasib baik blogku lately ni tak banyak gambar... hehehe... tapi ye ke...?

Dda Ly said...

bagus pendapat kamu..:)

meh ke rumah..
~monday blues~
keep in touch ye..♥♥♥