I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, March 17, 2011

BEN ASHAARI : LELAKI vs PEREMPUAN KERANA FIZIKAL


nak join?? click sini

hye korang.. cam selalu.. tgok kat blog list and ade segmen baru by bro ben..
hik3.. aper lagi join lah.. klu korang nak join click sini kat bawah banner tuh hokeh....

  1. Sila jawab soalan ini ...
    1. Anda pernah jatuh cinta ? Apakah yang membuatkan anda jatuh cinta ? Kerana fizikal atau keperibadiannya ?
      #yup pernah jatoh cinta. tipulah kan x pernah..hik3.. first2 mmg sbb fizikal.. lamer barulah dapat kenal hati budi masing2 (chewah)
    2. Apakah anda jenis mengutamakan fizikal dalam memilih pasangan hidup ? Kenapa ?
      #xlah utamakan fizikal.. klu dah jodoh kahwin lah ngn saper2 pun..
    3. Bahagian fizikal manakah yang membuatkan anda tertarik ? Kenapa ?
      #muker.. hik3.. sebab kecomelan si dia..
    4. Pendapat anda jika pasangan yang dah berkahwin mengatakan 'berisi tandanya bahagia' .. Apakah anda setuju ?
      #SETUJU!!!!!!!!! bini pandai masak and pandai jaga suami.. hik3. bagi lelaki yg kering susah nak naek berat badan.. aper korang tggu lagik,, kahwin lah cepat2 hik3..
    5. Setujukah , lelaki kacak biasa kaki perempuan dan perempuan cantik pula materialistik ? Jelaskan pilihan jawapan anda ..
      #TIDAK, TIDAK, TIDAK!!! MANER ADER.. kiter kena kenal hati budi dia dulu baru boleh judge org.. ok..
    6. Beri contoh LELAKI IDAMAN ( bagi perempuan ) dan PEREMPUAN IDAMAN ( bagi lelaki ) ... Sila jelaskan pilihan anda .. kenapa anda pilih 'si dia '  ..
      #cantik- sodap mato memandang
      #badan cek mek molek- senang nak angkat.. hik3
    7. Apakah anda berpuashati dengan fizikal pasangan anda sekarang ?
      #sangt berpuas hati..
    8. Apakah anda berpuashati dengan fizikal anda sendiri ?
      #yup ber puas hati.. tapi kena maintain selalu..
    9. Perlukah seseorang wanita / lelaki itu menjaga tubuh badan kerana kehendak pasangannya ?
      #semestinya demi menjaga perhubungn dan persefahaman..
    10. Zaman sekarang ini , terlalu banyak produk menguruskan badan ... Apakah anda rasa ianya benar benar mujarab ? Ada bukti ? heheh..
      #mujarab ker tidak tu terpulang kepada kiter yg menilai tapi bace lah dulu ingredients bahan2 yg kiter beli tu dulu so that kiter x menyesal nanti k..

~~~~~sekian~~~~~

13 comments:

Dekcik said...

macam2 pendapat yang dekcik bace..
singgah lah blog dekcik

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/03/perempuan-kerana-fizikal.html

Salasiah Ammar said...

hahhaa...nice2..jom singgah sini jgk..;p

http://salsabilahammar.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

nadiemsharmz said...

jenguk2 dr sgmen incik ben...best bc komen blogger2 lain...

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

mas saari said...

datang sini baca jawapan anda..

fizikal dan paras rupa nombor 2
yang penting hati!

:: Nursyahida Daud // Scha :: said...

wow! great !
=)

AMMAR YASIR said...

Jawapan yang simple dan padat...hehehe

Syazwani Jalal said...

hooooohohhoo..

;)

jum tuka opinion.. besh2

azizul said...

badan cekmek molek yer

Entri Terkini; BEN ASHAARI : LELAKI vs PEREMPUAN KERANA FIZIKAL

♥yaya suka embun♥ said...

cek mek molek tu bkn kuih ker? hahah :p

FRESH ENTRY :LELAKI VS PEREMPUAN KERANA FIZIKAL?

solo molo said...

kalo hati dah suke, semuanya tak kira dah...

NiSha said...

datang dari segmen abg ben..
http://heandsheloves.blogspot.com/

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

slm singgah dr segmen lelaki vs perempuan fizikal abang ben!! panass!!

wahh..nice entry!! wee!! lain entry lain pendapattt..besh2!!

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Mohamadazhan hjDesa said...

dari mati turun ke hati :)

dari hati naik ke mata?